Image

  Lasa-ne datele de contact

  Te vom contacta in cel mai scurt timp!


  IT Support Services

  Servicii de consultanta

  Eolica techical Support ofera servicii de consultanta pentru orice proiect de lucru la inaltime.

   

  Specialistii nostrii vor gasi cea mai buna varianta constructiva care se poate implementa la beneficiar pentru a minimiza riscurile asociate cu caderea de la inaltime.

   

  De asemenea oferim consultanta pentru dotarea cu echipamente corespunzatoare pentru utilizatorii care lucreaz ala inaltime conform specificului fiecarui loc de munca.

  Serviciile de consultanta reprezinta partea prin care beneficiarul cauta sa gaseasca cea mai sigura metoda pentru implementarea in siguranta a unui proiect ce reprezinta riscuri pentru proprii angajati sau contractori, Fie ca vorbim de lucru la inaltime sau in spatii inchise, Eolica Technical Support prin reprezentantuii sai pot oferi suport complet pentru ca lucrarile dorite sa se finalizeze sau sa isi pastreze rolul de siguranta pe intregul parcurs al proiectului vizat.

   

  Un plan bine facut va scuteste de probleme pe viitor ce pot aparea cu dimensionarea incorecta a sistemelor, dotarea neconforma cu echipamente ceea ce duce de cele mai multe ori la pierderi financiare sau mai grave.

   

   

  Servicii de Audit

   

  Auditor EOLICATS

   

  Specialistii Eolica realizeaza Auditul echipamentelor si al tehnicii de lucru la inaltime.

  Auditul este asigurarea ca tot proiectul implementat sau care urmeaza sa fie implementat pentru lucru la inaltime sau lucrul in spatii inchise, corespunde din toate punctele de vedere atat din punct de vedere legislativ (normele legale in vigoare), constructiv dar si din punct de vedere al calitatii produselor utilizate in acest scop.

  Furnizam servicii de audit atat pentru lucrarile efectuate in regie proprie cat si pentru lucrari externalizate sau realizate de echipele beneficiarului pentru lucru la inaltime sau spatii inchise in siguranta.

   

  divider

  Consultanta

  Consultanta

  Specialistii din cadru Eolica furnizeaza servicii de consultanta pentru sisteme de lucru la inaltime, care vor sta la baza celei mai bune decizii.

  Audit

  Audit

  Auditul face parte din studiul de performanta al unui proiect bine realizat sau nu. Lucrul la inaltime nu permite greseli, ceea ce face ca un serviciu de audit sa fie indispensabil.