Image

  Lasa-ne datele de contact

  Te vom contacta in cel mai scurt timp!


  IT Support Services

  Servicii de consultanta

  Eolica techical Support ofera servicii de consultanta pentru orice proiect de lucru la inaltime.

  Specialistii nostrii vor gasi cea mai buna varianta constructiva care se poate implementa la beneficiar pentru a minimiza riscurile asociate cu caderea de la inaltime.

  De asemenea oferim consultanta pentru dotarea cu echipamente corespunzatoare pentru utilizatorii care lucreaz ala inaltime conform specificului fiecarui loc de munca.

  Un plan bine facut va scuteste de probleme pe viitor ce pot aparea cu dimensionarea incorecta a sistemelor, dotarea neconforma cu echipamente ceea ce duce de cele mai multe ori la pierderi financiare sau mai grave.

  divider

  Servicii de Audit

  Specialistii Eolica realizeaza Auditul echipamentelor de lucru la inaltime

  Auditul este asigurarea ca tot proiectul implementat sau care urmeaza sa fie implementat corespunde din toate puctele de vedere atat din punct de vedere constructiv cat si al calitatii.

  Furnizam servicii de audit atat pentru lucrarile efectuate in regie proprie cat si pentru lucrari externalizate sau realizate de echipele benficiarului.

  Consultanta

  Consultanta

  Specialistii din cadru Eolica furnizeaza servicii de consultanta pentru sisteme de lucru la inaltime, care vor sta la baza celei mai bune decizii

  Audit

  Audit

  Auditul face parte din studiul de performanta al unui proiect bine realizat sau nu. Lucrul la inaltime nu permite greseli ceea ce face ca un serviciu de audit sa fie indispensabil.