Image
IT Support Services

Cursuri de lucru la inaltime

Suntem acreditati sa furnizam servicii de training pentru utilizarea tuturor dispozitivelor si a echipamentelor aflate în portofoliu de asemenea EolicaTS prin specialistii sai este acreditata sa ofere solutii de training personalizate pentru lucru la inaltime in siguranta.

Instruirea se poate face atat la beneficiar, cat si la centrele partenere din toata Europa.

Toti instructorii pusi la dispozitie vin cu o experienta însemnata în lucrul la înaltime, într-o mare varietate de aplicatii, cei mai multi dintre ei fiind membri în organizatii care se ocupa cu salvarea si evacuarea persoanelor de la înaltime.

Acest fapt garanteaza, o data în plus, nivelul ridicat al cursurilor si atelierelor de lucru.

Bazeaza-te pe experienta echipei de ingineri si tehnicieni acreditati EolicaTS.

Daca si pentru tine siguranta este o prioritate, atunci esti unde trebuie.

 

Cursuri-salvare-de-la-inaltime-EOLICA

divider

Structura cursurilor noastre de pregatire pentru lucru la inaltime este realizata pentru a acoperi toate necesitatile beneficiarilor si nu se urmareste doar bifarea unor repere standard.

Fiecare curs in parte are specificul sau, modul de prezentare difera cum difera si lucrul la inaltime in diferite locatii, ceea ce inseamna ca fiecare curs de pregatire pentru lucru la inaltime sa fie unic in felul sau, scopul final fiind acela ca la final toti cursanii sa plece pregatiti si instruiti exact pe structura pe care o folosesc la locul de munca.

Astfel ca vreti, nu vreti, la cursurile noastre nu veti sta cuminti în banca.

Da, asa pare la început, cand stam la povesti, însa apoi va invitam în lumina reflectoarelor, ne echipam si vedem cum stau lucrurile pe bune, în situatii reale.

Facem si putina fizica, doar sa va dati seama ca e mai simpla decat credeati în scoala, mai ales cand vine vorba de siguranta voastra.

 

Cursuri live - Eolicats

 

 

Cursurile pentru lucru in spatii inchise sunt sustinute de traineri calificati care vor prezenta atat teoretic tot procesul de lucru si/sau salvare din spatii inchise cat si partea practica a acestor operatiuni de lucru.

In timpul orelor de training toti cei prezenti vor fi implicati atat fizic ca si psihologic asta deoarece fiecare curs va avea si o parte teoretica finalizata printr-un test de cunostinte acumulate in urma acestu curs pentru lucru la inaltime si in spatii inchise.

In timpul orelor de training toti cei prezenti vor fi implicati atat fizic ca si psihologic asta deoarece fiecare curs va avea si o parte teoretica finalizata printr-un test de cunostinte acumulate in urma acestu curs pentru lucru la inaltime si in spatii inchise.

 

CURSURI EOLICA - SALVARE DIN SPATII INCHISE

 

Suntem acreditati pentru a furniza training pentru siguranta în lucrul la înaltime.

Alege un partener cu experienta în lucrul la înaltime si instruire.

Contactează echipa EolicaTS si primesti suport personalizat cu un tehnician acreditat!

 

Certificare

Certificare

Cursurile pe care le sustin trainer-ii EOLICA sunt acreditate si aprobate atat pe plan national cat si la nivel UE

Training

Training

Prin participarea si finalizarea cursurilor Eolica se obtin diplome care ofera utilizatorului dreptul de a efectua anumite actiuni in domeniul lucrului la inaltime.