Image

Pachete servicii

EOLICA TECHNICAL SUPPORT

Linia vietii Orizontala

Sistemul Linia Vietii este utilizat in zonele de lucru in care tehnicienii au nevoie de mobilitate si care nu permit ancorarea intr-un punct fix.

Siguranta lucrului la inaltime prin Eolica Technical Support!

Siguranta muncitorilor nu trebuie neglijata!

Mai multe informatii →

Linia vietii Verticala

Sistemul vertical de linia vietii se poate monta pe toate tipurile de scari fixe, indiferent de modelul sau dimensiunile acestora.

Configuratii complexe ale sistemului de linia vietii vertical

Componentele sistemului permit configurații complexe, cu montarea pe scari formate din mai multe segmente, aflate în planuri diferite.

Mai multe informatii →

Salvare din spatii inchise

Eolica Technical Support furnizeaza servicii de evacuare si salvare din spatii inchise cu personal special pregatit pentru acest tip de serviciu.

Rapiditatea si eficienta sunt esentiale in orice tip de salvare

Personalul extrem de bine pregatit din cadrul Eolica pune siguranta lor si a dumneavoastra pe primul loc cand un astfel de eveniment are loc.

Mai multe informatii →

Protectie colectiva: Balustrada

Balustradele de protectie colectiva oferite de Eolica acopera o gama larga de modele compatibile cu majoritatea tipurilor de acoperisuri sau platforme.

Sisteme complete de protectii colective inclusiv montaj.

Eolica Technical Support nu ofera doar balustrade pentru protectie colectiva, ci, ofera intregul ansamblu: de la oferta, pana la montarea completa a sistemului.

Mai multe informatii →

Plase de prevenire a caderii

Plasele de prevenire a caderii sunt sisteme complexe care se monteaza in zonele unde exista riscul caderii in interior prin golurile tehnice ale constructiilor.

Instalarea plaselor de prevenire a caderii

Sistemele formate din plase impotriva caderii se pot instala in locurile unde exista luminatoare, peste elemente de acoperis transparente, etc.

Mai multe informatii →

EIP pentru lucru la inaltime

Toate echipamentele pe care EolicaTS le foloseste sau le furnizeaza sunt acreditate si produse de cele mai sigure firme din domeniu.

Revizii periodice acreditate

Firma noastra este acreditata sa furnizeze servicii de revizie a echipamentelor pentru lucru la inaltime, indiferent de natura lor.

Mai multe informatii →