Image

  Lasa-ne datele de contact

  Te vom contacta in cel mai scurt timp!


  IT Support Services

  Linia vietii orizontala pe acoperis

  Sistemul orizontal de linia vieții ALLinOne este un sistem de reținere și de împiedicare a căderilor de la înălțime. Componentele sale asigură fixarea pe toate tipurile de substructuri, atât în interiorul clădirilor, cât și în zonele de exterior.

   

  Stabilitatea mare a suporților sistemului și tensionarea până la 100N asigură o săgeată mică a cablului, atunci când este instalat pe acoperiș. În plus, datorită distanțelor mari între stâlpii de susținere (de până la 15m), se reduce numărul de penetrări ale acoperișului.

   

  Componentele sistemului orizontal ALLinONE sunt realizate din aluminiu și oțel inoxidabil de înaltă calitate. Toate sistemele au în componență indicatoare de cădere și de tensionare și sunt conforme cu EN795.

  divider

  Indiferent de proiect, EolicaTS va furniza cea mai buna varianta de instalare a liniei vietii, din faza de proiect pana in etapa instalarii ne asiguram ca atat noi cat si dumneavoastra intelegeti pe deplin ce inseamna si cum se utilizeaza un sistem complet de linia vietii.

   

  Ne dorim sa fim atat noi cat si partenerii nostrii in siguranta atunci cand au loc interventii intr-un spatiu unde am instalat un sistem de linia vietii, acesta fiind practic cartea noastra de vizita pentru orice utilizator al acestei linii de protectie impotriva caderii de la inaltime.

   

  Linia vietii EOLICATS - Acoperis panouri solare

  Performanta

  Performanta

  Toate sistemele pe care le montam sunt creeate pentru a garanta siguranta celor care lucreaza la inaltime fara a ingreuna munca utilizatorilor.

  Siguranta

  Siguranta

  Furnizam doar echipamente autorizate si certificate international pentru prevenirea caderii de la inaltime.