Image

  Lasa-ne datele de contact

  Te vom contacta in cel mai scurt timp!


  IT Support Services

  Linia vietii orizontala pe acoperis

  Sistemul orizontal de linia vietii ALLinOne este un sistem de retinere si de impiedicare a caderilor de la inaltime. Componentele sale asigura fixarea pe toate tipurile de substructuri, atat in interiorul cladirilor, cat si in zonele de exterior.

   

  Stabilitatea mare a suportilor sistemului si tensionarea pana la 100N asigura o sageata mica a cablului, atunci cand este instalat pe acoperis. In plus, datorita distantelor mari intre stalpii de sustinere (de pana la 15m), se reduce numarul de penetrari ale acoperisului.

   

  Componentele sistemului orizontal ALLinONE sunt realizate din aluminiu si otel inoxidabil de inaltă calitate. Toate sistemele au in componenta indicatoare de cadere si de tensionare si sunt conforme cu EN795.

  divider

  Indiferent de proiect, EolicaTS va furniza cea mai buna varianta de instalare a liniei vietii. Din faza de proiect si pana in etapa instalarii, ne asiguram ca atat noi cat si dumneavoastra intelegeti pe deplin ce inseamna si cum se utilizeaza un sistem complet de linia vietii.

   

  Ne dorim ca atat noi, cat si partenerii nostri, sa fim in siguranta atunci cand au loc interventii intr-un spatiu unde am instalat un sistem de linia vietii. El este cartea noastra de vizita pentru orice utilizator al acestei linii de protectie impotriva caderii de la inaltime.

   

  Linia vietii EOLICATS - Acoperis panouri solare

  Performanta

  Performanta

  Toate sistemele pe care le montam sunt create pentru a garanta siguranta celor care lucreaza la inaltime, fara a ingreuna munca utilizatorilor.

  Siguranta

  Siguranta

  Furnizam doar echipamente autorizate si certificate international pentru prevenirea caderii de la inaltime.