Image
Webone About

Planul nostru

Direct sau prin filialele sale, Eolica Technical Support implementează soluții de protecție împotriva căderii de la inaltime, linia vietii permanenta sau temporara în România, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Serbia și Georgia.

 

Pentru finalizarea implementărilor în bune condiții, Eolica pune la dispoziția clienților resurse atât pentru consultanță și proiectare, cât și pentru instalare, inspecții periodice și întreținere ale echipamentelor de protectie impotriva caderii de la inaltime.

 

Pentru toate echipamentele și sistemele furnizate, Eolica ofera beneficiarului documentație specifică – certificate de omologare, autorizări și proceduri de lucru, precum și instruire complexa pentru personalul care utilizează echipamentele pentru lucru la inaltime.

 

Casca alba cu logo - eolicats.ro

 

Pasiunea pentru reușite continuă să ne motiveze și astăzi, cel puțin la fel de mult pe cât a făcut-o ieri…

divider

Siguranta este prioritara


In orice proiect pe care il implementam, siguranta vietii este intotdeauna pusa pe primul loc!


Fara compromisuri


Sistemele proiectate de Eolica nu fac compromisuri privind siguranta utilizatorului!


Fiabilitate

Fiabilitate

Furnizam sisteme de protectie impotriva caderii de la inaltime perfect configurate pentru a avea cel mai bun raport pret calitate indiferent de aplicabilitate.

Siguranta

Siguranta

Echipa Eolica este acreditata IRATA, sa sustina sesiuni de training pentru tot ceea ce inseamna lucru la inaltime in conditii de siguranta deplina.

Experienta

Experienta

Avem peste 1 deceniu de cand activam in domeniul sigurantei lucrului la inaltime. Personalul EOLICA este permanent instruit si acreditat international.

Concept

Concept

Compania EOLICA pune siguranta echipelor sale dar si al utilizatorilor sistemelor pe care le gestioneaza mai presus de castigurile materiale de moment.

Fiecare proiect este analizat in echipa.

Intregul proces de implementare al unui proiect este discutat cu toata echipa pentru a gasi cea mai buna varianta de instalare..

Ce cred partenerii nostrii despre noi?

Fiecare client este important pentru noi. Insa siguranta este mai importanta atunci cand pornim un proiect impreuna.